Explorarea diversitatii spirtoaselor: Un ghid pentru diferite tipuri si caracteristicile lor unice In vastul taram...
Filtre active
Latest posts
-
Explorarea diversitatii spirtoaselorRead more -
Descoperirea bogatiei vinului de rodie2023-12-29Read moreDeblocarea bogatiei vinului de rodie Un ghid pentru beneficiile sale pentru sanatate si delicii culinare Vinul de...
-
Whisky vs. Whisky - Ce le diferentiaza?2023-12-28Read moreCand vine vorba de lumea bauturilor spirtoase, putine bauturi necesita atat de mult respect si fascinatie ca...
-
Explorand frumusetea încantatoare a Col dei Franchi2023-12-28Read moreExplorand frumusetea incantatoare a Col dei Franchi: o bijuterie ascunsa in inima Alpilor Amplasat in mijlocul...
-
Paharele pentru spumante2023-12-28Read moreExplorand eleganta: un ghid pentru paharele de Prosecco, Cava si Sampanie Pasionatii de vin inteleg ca alegerea...
-
Istoria coniacului2023-12-28Read moreIstoria coniacului, brandy-ului sau vinului ars Coniacul este un tip de brandy care provine din regiunea Cognac din...
-
Istoria Tenuta Caretta2023-12-28Read moreDezvaluirea elegantei atemporale: Istoria bogata Tenuta Carretta Amplasata in mijlocul dealurilor si podgoriilor...
-
Desfacerea elegantei2023-12-28Read moreDesfacerea elegantei: productia de vin in Piemonte din Italia Amplasata in coltul de nord-vest al Italiei, regiunea...
-
Vinurile Bulgaresti2023-12-28Read moreExplorarea bogatei palete de vinuri bulgaresti: un ghid pentru a gusta si a savura Bulgaria, o bijuterie ascunsa in...
-
Search in blog
Santorini
Santorini
Climatul cald si uscat al insulei Santorini face ca productia vitei de vie sa fie universal scazuta. Podgoriile insulei ofera recolte mici de struguri, dar de inalta calitate, cu niveluri natural ridicate de zaharuri si aciditate. Un alt avantaj semnificativ al solurilor uscate, nisipoase este ca acestea sunt aproape in intregime lipsite de insecta filoxera, care nu pot trai in soluri cu granulatie fina si structurate aerate.
Climatul cald si uscat al insulei Santorini face ca productia vitei de vie sa fie universal scazuta. Podgoriile insulei ofera recolte mici de struguri, dar de inalta calitate, cu niveluri natural ridicate de zaharuri si aciditate. Un alt avantaj semnificativ al solurilor uscate, nisipoase este ca acestea sunt aproape in intregime lipsite de insecta filoxera, care nu pot trai in soluri cu granulatie fina si structurate aerate.
Citeste mai putin
Climatul cald si uscat al insulei Santorini face ca productia vitei de vie sa fie...
Citeste mai mult
| Sorteaza dupa: | Produse | 1 produse |
|
Filtre active