Explorarea diversitatii spirtoaselor: Un ghid pentru diferite tipuri si caracteristicile lor unice In vastul taram...

Filtre active
Latest posts
-
Explorarea diversitatii spirtoaselor
-
Descoperirea bogatiei vinului de rodie2023-12-29
Deblocarea bogatiei vinului de rodie Un ghid pentru beneficiile sale pentru sanatate si delicii culinare Vinul de...
-
Whisky vs. Whisky - Ce le diferentiaza?2023-12-28
Cand vine vorba de lumea bauturilor spirtoase, putine bauturi necesita atat de mult respect si fascinatie ca...
-
Explorand frumusetea încantatoare a Col dei Franchi2023-12-28
Explorand frumusetea incantatoare a Col dei Franchi: o bijuterie ascunsa in inima Alpilor Amplasat in mijlocul...
-
Paharele pentru spumante2023-12-28
Explorand eleganta: un ghid pentru paharele de Prosecco, Cava si Sampanie Pasionatii de vin inteleg ca alegerea...
-
Istoria coniacului2023-12-28
Istoria coniacului, brandy-ului sau vinului ars Coniacul este un tip de brandy care provine din regiunea Cognac din...
-
Istoria Tenuta Caretta2023-12-28
Dezvaluirea elegantei atemporale: Istoria bogata Tenuta Carretta Amplasata in mijlocul dealurilor si podgoriilor...
-
Desfacerea elegantei2023-12-28
Desfacerea elegantei: productia de vin in Piemonte din Italia Amplasata in coltul de nord-vest al Italiei, regiunea...
-
Vinurile Bulgaresti2023-12-28
Explorarea bogatei palete de vinuri bulgaresti: un ghid pentru a gusta si a savura Bulgaria, o bijuterie ascunsa in...
-
Search in blog
Viognier
Viognier
Viognier are potentialul de a produce vinuri cu corp plin, cu un caracter luxuriant si fin. Soiul are multe arome in care se regatsesc note de piersica, pere, violete si note minerale. Cu toate acestea, aceste note aromatice pot fi usor distruse de o expunere prea mare la oxigen, ceea ce face din fermentarea in butoi o tehnica de vinificatie care necesita un nivel ridicat de abilitate din partea oricarui vinificator. Calitatea potentiala a soiului Viognier este dependent si de practicile viticole si de clima, strugurii necesitand un sezon de crestere lung si cald pentru a se coace complet.
Viognier are potentialul de a produce vinuri cu corp plin, cu un caracter luxuriant si fin. Soiul are multe arome in care se regatsesc note de piersica, pere, violete si note minerale. Cu toate acestea, aceste note aromatice pot fi usor distruse de o expunere prea mare la oxigen, ceea ce face din fermentarea in butoi o tehnica de vinificatie care necesita un nivel ridicat de abilitate din partea oricarui vinificator. Calitatea potentiala a soiului Viognier este dependent si de practicile viticole si de clima, strugurii necesitand un sezon de crestere lung si cald pentru a se coace complet.
Citeste mai putin
Viognier are potentialul de a produce vinuri cu corp plin, cu un caracter luxuriant si...
Citeste mai mult
Sorteaza dupa: | Produse | 1 produse |
|
Filtre active