Explorarea diversitatii spirtoaselor: Un ghid pentru diferite tipuri si caracteristicile lor unice In vastul taram...
Cauta din nou ce te intereseaza
Filtre active
Explorarea diversitatii spirtoaselor: Un ghid pentru diferite tipuri si caracteristicile lor unice In vastul taram...
Deblocarea bogatiei vinului de rodie Un ghid pentru beneficiile sale pentru sanatate si delicii culinare Vinul de...
Cand vine vorba de lumea bauturilor spirtoase, putine bauturi necesita atat de mult respect si fascinatie ca...
Explorand frumusetea incantatoare a Col dei Franchi: o bijuterie ascunsa in inima Alpilor Amplasat in mijlocul...
Explorand eleganta: un ghid pentru paharele de Prosecco, Cava si Sampanie Pasionatii de vin inteleg ca alegerea...
Istoria coniacului, brandy-ului sau vinului ars Coniacul este un tip de brandy care provine din regiunea Cognac din...
Dezvaluirea elegantei atemporale: Istoria bogata Tenuta Carretta Amplasata in mijlocul dealurilor si podgoriilor...
Desfacerea elegantei: productia de vin in Piemonte din Italia Amplasata in coltul de nord-vest al Italiei, regiunea...
Explorarea bogatei palete de vinuri bulgaresti: un ghid pentru a gusta si a savura Bulgaria, o bijuterie ascunsa in...
Mavrud, sau Mavroudi, asa cum este cunoscut in Grecia, este un soi de struguri cu coaja inchisa la culoare de origine bulgara. Provenienta sa precisa este in general acceptata ca fiind Asenovgrad, o denumire din Valea Traciei de Vest din sudul Bulgariei. Numele strugurelui provine din grecescul mavro, care inseamna negru, ceea ce este potrivit, deoarece vinurile pe care le produce sunt, de obicei, de o culoare inchisa. De asemenea, acestea au taninuri pronuntate si o aciditate excelenta, cu o abundenta de arome de fructe pe palat.
Rubin Bolgarskii, sau pur si simplu Rubin, este o incrucisare a soiurilor Nebbiolo si Syrah cu coaja inchisa la culoare, creata in Pleven, Bulgaria, in 1944. Rubin este cultivat in toate natiunile central-europene din Moldova, Romania si Slovenia, unde este transformat in vinuri rosii de buna calitate, cu un continut ridicat de antociani, compusi responsabili de culoarea vinurilor rosii.
Mavrud, sau Mavroudi, asa cum este cunoscut in Grecia, este un soi de struguri cu coaja inchisa la culoare de origine bulgara. Provenienta sa precisa este in general acceptata ca fiind Asenovgrad, o denumire din Valea Traciei de Vest din sudul Bulgariei. Numele strugurelui provine din grecescul mavro, care inseamna negru, ceea ce este potrivit, deoarece vinurile pe care le produce sunt, de obicei, de o culoare inchisa. De asemenea, acestea au taninuri pronuntate si o aciditate excelenta, cu o abundenta de arome de fructe pe palat.
Rubin Bolgarskii, sau pur si simplu Rubin, este o incrucisare a soiurilor Nebbiolo si Syrah cu coaja inchisa la culoare, creata in Pleven, Bulgaria, in 1944. Rubin este cultivat in toate natiunile central-europene din Moldova, Romania si Slovenia, unde este transformat in vinuri rosii de buna calitate, cu un continut ridicat de antociani, compusi responsabili de culoarea vinurilor rosii.
Citeste mai putin
Mavrud, sau Mavroudi, asa cum este cunoscut in Grecia, este un soi de struguri cu coaja...
Citeste mai mult
Cauta din nou ce te intereseaza