Domaine Biblia Chora Rose

Domaine Biblia Chora
Product ID: 400360
  • Grecia
  • Roze
  • 13.0%
  • 0.75 L
  • Syrah
  • 8-10°C

Alte clasificări

Clasamentul vinurilor

Top

%
Vinuri din lume

Top

%
Vinuri din Macedonia

Descriere

Domaine Biblia Chora Rose

Struguri:
Syrah.

Culoare:
O culoare de rodie, plina de viata si stralucitoare.

Aroma:
Aroma bogata de fructe rosii coapte, cum ar fi cirese morello, afine si capsuni, si unele note de condimente picante .

Imbatranire:
1-3 ani.

Sugestie de servire:
Carne la gratar cu sos picant de rosii, carne slaba, pizza picanta, preparate exotice din bucataria asiatica, paste cu sos de rosii, paste cu fructe de mare.

Caracteristicile magazinului

 

BANII INAPOI GARANTAT

 

LIVRARE GRATUITĂ

 

100% PLATĂ SECURIZATĂ

Tip de Strugure
Syrah

este un soi de struguri cu pielea închisă la culoare cultivat în întreaga lume și folosit în primul rând pentru a produce vin roșu. În 1999, Syrah a fost descoperit ca fiind descendența a doi struguri obscuri din sud-estul Franței, Dureza și Mondeuse Blanche. Syrah nu trebuie confundat cu Petite Sirah, o combinatie de Syrah cu Peloursin datând din 1880. Syrah este folosit ca un singur soi sau ca un amestec. După câțiva ani de plantare puternică, Syrah a...

Regiunea
Macedonia

produce vin pe aproximativ 22.400 de hectare (55.000 de acri) de podgorii, iar producția a fost de 108.100 de tone în 2008. Există, de asemenea, 30.000 de hectare (74.000 de acri) de podgorii dedicate strugurilor de masă. Vinul roșu domină producția de vin din Macedonia, cu aproximativ 80%. În schimb, în ​​cadrul Uniunii Europene, „Macedonia” este o indicație geografică protejată (IGP) pentru vinurile produse în regiunea viticolă greacă a Macedoniei.

Producator
Ktima Biblia Chora

Ktima Biblia Chora, este situat în satul Kokkinochori, Kavala, în nordul Greciei. A fost înființată de enologii Vassilis Tsaktsarlis și Vangelis Gerovassiliou care au plantat prima podgorie ecologică a moșiei la poalele Muntelui Pangeon, în 1998. Astăzi, podgoria de 57 de hectare proprietate privată, înconjoară crama modernă, unde toate vinurile a proprietății produse.

Alții au cumpărat

Dețineți sau ați folosit produsul?

Împărtășiți-vă părerea dând o notă produsului

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.