Ovilos White Biblia Chora

Domaine Biblia Chora
Product ID: 400356
  • Grecia
  • Alb
  • 14.0%
  • Semillon & Assyrtiko
  • 10-12°C

Alte clasificări

  • Vegetarian
  • Vegan
  • 100% Organic

Clasamentul vinurilor

Top

%
Vinuri din lume

Top

%
Vinuri din Drama

Descriere

Ovilos White Biblia Chora

Struguri:
50% Semillon & 50% Assyrtiko

Culoare:
Culoare galben-verzui.

Aroma:
Aroma distinctiva de caise si miere, o caracteristica a soiului Semillon, se imbina perfect cu notele de citrice si lamaie ale soiului Assyrtiko.

Imbatranire:
În butoaie din lemn de stejar timp de 8 luni..

Sugestie de servire:
Se potriveste perfect cu fructe de mare, paste, carne alba si salate proaspete, risotto cu sparanghel, risotto cu legume proaspete, platou de branzeturi, peste gras la gratar, peste afumat.

Caracteristicile magazinului

 

BANII INAPOI GARANTAT

 

LIVRARE GRATUITĂ

 

100% PLATĂ SECURIZATĂ

Tip de Strugure
Semillon

Sémillon, care este relativ ușor de cultivat, produce în mod constant șase până la opt tone de struguri pe acru din vițele sale viguroase. Este destul de rezistent la boli, cu excepția putregaiului. Strugurii se coc devreme, când, în climă mai caldă, capătă o nuanță roz. Deoarece strugurii au o piele subțire, există și un risc de arsuri solare în climă mai caldă; este cel mai potrivit pentru zonele cu zile însorite și nopți reci.

Assyrtiko

este un strugure alb de vin grecesc originar din insula Santorini. Assyrtiko este plantat pe scară largă în solul arid bogat în cenușă vulcanică din Santorini și alte insule din Marea Egee, cum ar fi Paros. Se găsește și în alte regiuni împrăștiate ale Greciei, precum Halkidiki. Assyrtiko este, de asemenea, cultivat în Clare Valley, Australia de Sud și la Abbey of New Clairvaux din nordul Californiei din 2011.

Regiunea
Drama

este o zonă producătoare de vin din Grecia în regiunea Macedonia de Est și Tracia. Există o prezență puternică a soiurilor de struguri internaționale, inclusiv Cabernet Sauvignon, Merlot, Syrah, Chardonnay și Sauvignon Blanc. Există, de asemenea, plantații de soiuri grecești native precum Assyrtico și Robola. Nu există categorii de denumire de origine protejată în Drama. Cu toate acestea, denumirea regională (echivalentă cu Vin de Pays / IGP franceză) a...

Producator
Ktima Biblia Chora

Ktima Biblia Chora, este situat în satul Kokkinochori, Kavala, în nordul Greciei. A fost înființată de enologii Vassilis Tsaktsarlis și Vangelis Gerovassiliou care au plantat prima podgorie ecologică a moșiei la poalele Muntelui Pangeon, în 1998. Astăzi, podgoria de 57 de hectare proprietate privată, înconjoară crama modernă, unde toate vinurile a proprietății produse.

Alții au cumpărat

Dețineți sau ați folosit produsul?

Împărtășiți-vă părerea dând o notă produsului

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.